E.E.N. ® Therapie ter ontspanning van lichaam en geest

E.E.N. ® Therapie staat voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde. Eclectisch betekend verschillende therapieën. Meer dan 25 jaar geleden ben ik met Natuurgeneeskunde begonnen. Toen lag de focus op Acupunctuur, aromatherapie, massages en nog andere vormen. Deze vormen kwamen bij elkaar in de E.E.N. ®opleiding. Voor mij is de E.E.N. ® Therapie een concept waar veel mee gedaan kan worden. Waar ik zelf maar inmiddels ook anderen  die bij mij komen baat bij hebben. Door meer inzicht te krijgen in jezelf, waarom bepaalde klachten terug blijven keren, kan er meer ruimte ervaren worden en de klachten kunnen verdwijnen. Het lijkt vaak makkelijkere om het geen wat dwars zit te accepteren.

Wil je meer balans ervaren  in je lichaam, ziel, en geest? Dan is het goed je immuunsysteem en jezelf genezend vermogen te stimuleren. Met als resultaat dat je weer in balans met je zelf en je omgeving komt.

Mensen die bij mij komen voor de  E.E.N. ® Therapie zijn uit een lopend: met name voor het bewegingsapparaat rug/ schouders rug  voet klachten. Vaak liggen hier onverwerkte emoties achter die gezien en opgelost mogen worden.  Bij AstoniA wordt de E.E.N. ®  therapie ook met massage gecombineerd. Door de aanraking wordt je pas vaak bewust waar het niet meer stroomt in je het lichaam. Door deze plekken kan je inzicht krijgen wat jouw nog tegenhoudt.   Wil je weten hoe ik hier ben gekomen lees dan verder  op de pagina over mij.

Welke mensen help ik niet of beperkt? bij lichamelijke symptomen en psychische stoornissen (rode vlaggen Plato eindtermen).

 “In de ontspanning gaat je energie weer stromen”

De E.E.N. ® Therapie bestaat uit verschillende onderdelen:

 • In eerste instantie bellen we met elkaar en kijken we samen wat ik voor je zou kunnen betekenen. Als alles klopt maken we een afspraak.
 • Bij de eerste afspraak doen we een Intake, hier gaan we dieper in over je gezondheid, je klachten en gebruik van medicatie.
 • Voordat er een diagnose via de  via de E.E.N. ® methode diagnose gesteld wordt maken we een intentie wat je zou willen bereiken. Dit wordt gedaan aan de hand van zogenaamde energetische metingen met pendel (Chakra systeem) of spiertesten.
 • Hoe kan er weer balans komen? Diverse soorten, middelen of Remedies waar onder de E.E.N. ® Remedies, Bach. celzouten, kunnen hier bij helpen.
 • Verder kijken we wat nog meer ondersteunend is. Meestal werk ik met massages die helpen om nog meer inzicht te krijgen, is niet noodzakelijk.
 • Vergeven. Het werken met vergeven wordt als zeer helend ervaren. De meeste mensen ervaren dat er meer ruimte komt.  Het is mooie methode om lastige situaties los te kunnen laten. Verder kan er gewerkt worden met:
 • Loskoppelen van banden die niet meer functioneel zijn. Met mensen of met gewoontes. Dit kan verhelderend werken
 • Behandelingen met de Ankh, Egyptische tools om het lichaam in balans te krijgen.
 • Er wordt ook gewerkt met Numerologie, om inzicht te krijgen waar er eventueel blokkades in het leven kunnen zijn en deze te kunnen helen tot waar dat kan. Dit wordt gedaan aan de hand van je geboortedatum.

  Het gaat erom dat jij weer in balans komt zo dat je meer energie zal hebben om de dagelijkse dingen te doen.

  Graag ontmoet ik je om in samenwerking te komen. Wil je het maximale uit je behandeling halen dan is het nodig dat je mij de juiste informatie verstrekt bij de intake, al gaat het in jouw ogen om het gebruik van paracetamol, pil of andere vitamine supplementen en wat nog meer. Alles wat je tot je neemt heeft effect op je lichaam en geest. Om een volledig beeld te krijgen en een juiste diagnose te stellen voor de behandelingen met de E.E.N ® therapie is het goed om alles te benoemen.

   

  E.E.N ®  behandeling

  Wil je een afspraak maken voor een E.E.N. ®  Intake neem contact op voor de mogelijkheden

  boekingsformulier

  Wanneer behandel ik niet?

  • Wanneer er vanuit de Plato eindtermen rode vlaggen, psychische of lichamelijke beperkingen zijn.  Eventueel  in duidelijke overeenstemming met behandelend arts, psycholoog of psychiater.
  • Wanneer je koorts hebt.

  Twijfel je?

  Vraag je je af of mijn behandelingen iets voor jou zijn? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Lees verder graag mijn Algemene Voorwaarden.