E.E.N.® Therapie ter ontspanning van lichaam en geest

E.E.N.® Therapie staat voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde. Eclectisch betekend verschillende therapieën. Meer dan 25 jaar geleden ben ik met Natuurgeneeskunde begonnen. Toen lag de focus op acupunctuur, aromatherapie, massages en nog andere vormen. De  E.E.N.® Therapie voegt deze vormen samen. Het is een concept waar veel mee bereikt kan worden en waar niet alleen ikzelf maar inmiddels ook vele anderen die bij mij komen baat bij hebben.

Door meer inzicht in jezelf en de reden(en) dat bepaalde klachten terug blijven keren, ervaar je meer ruimte.  Hierdoor lijkt het vaak makkelijker om dat wat dwars zit te accepteren, zodat de klachten kunnen verdwijnen.
 

 

Wil je meer balans ervaren in je lichaam, ziel en geest? Dan is het goed je immuunsysteem en jezelf genezend vermogen te stimuleren met als resultaat dat je weer in balans met jezelf en je omgeving komt.

Mensen komen bij mij met uiteenlopende klachten, met name voor het bewegingsapparaat, rug, schouders en/of voeten. Meestal liggen hier onverwerkte emoties achter die gezien en opgelost mogen worden.  Bij AstoniA kan de E.E.N.® Therapie met massage gecombineerd worden. Juist door de aanraking wordt je je vaak bewust waar het niet meer stroomt in je lichaam. Door bewustwording van deze plekken kan je inzicht krijgen wat jou nog tegenhoudt. Wil je weten hoe ik hier ben gekomen lees dan verder op de pagina over mij.

Welke mensen help ik niet of beperkt?

Wanneer je een lichamelijke of psychische stoornis volgens de Plato eindtermen (de zg. rode vlaggen) hebt, kan en mag ik alleen helpen in overleg met jouw (huis)arts of specialist.

 

 

 “In de ontspanning gaat je energie weer stromen”

 

 

De E.E.N. ® Therapie bestaat uit verschillende onderdelen:

 • In eerste instantie bellen we met elkaar en kijken we samen wat ik voor je zou kunnen betekenen. Als alles klopt maken we een afspraak.
 • Bij de eerste afspraak doen we een Intake, hier gaan we dieper in over je gezondheid, je klachten en gebruik van medicatie en/of voedingssupplementen.
 • Voordat er een diagnose via de E.E.N.® methode gesteld wordt, stellen we samen vast wat je zou willen bereiken. Daarna volgen  de energetische metingen met pendel, spiertesten of polsdiagnostiek op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.
 • Hoe kan er weer balans komen? Diverse soorten middelen of remedies, waaronder de E.E.N. ® Remedies, Bach remedies, celzouten en anderen kunnen hier bij helpen.
 • Verder kijken we wat nog meer ondersteunend is. Vaak werk ik met massages die helpen om nog meer inzicht te krijgen, al is dat niet noodzakelijk.
 • Vergeven. Het werken met vergeven wordt als zeer helend ervaren. De meeste mensen ervaren dat er meer ruimte komt.  Het is mooie methode om lastige situaties los te kunnen laten.
 • Verder kan er gewerkt worden met:
 • Loskoppelen van energetische banden die niet meer functioneel zijn. Deze banden kunnen met mensen of met gewoontes zijn. Dit kan verhelderend werken
 • Behandelingen met de Ankh, dit is een oud-Egyptisch instrument om het lichaam in balans te krijgen.
 • Er wordt ook gewerkt met Numerologie, om inzicht te krijgen waar er eventueel blokkades in het leven kunnen zijn en deze te kunnen helen tot waar dat kan. Dit wordt gedaan aan de hand van je geboortedatum.

Het gaat erom dat jij weer in balans komt zo dat je meer energie zal hebben om de dagelijkse dingen te doen.

Graag ontmoet ik je om in samenwerking te komen. Wil je het maximale uit je behandeling halen dan is het nodig dat je mij de juiste informatie verstrekt bij de intake, al gaat het in jouw ogen om het gebruik van paracetamol, pil of andere vitamine supplementen en wat nog meer. Alles wat je tot je neemt heeft effect op je lichaam en geest. Om een volledig beeld te krijgen en een juiste diagnose te stellen voor de behandelingen met de E.E.N ® therapie is het goed om alles te benoemen.

 

E.E.N ®  behandeling

Wil je een afspraak maken voor een  intake neem contact op voor de mogelijkheden

boekingsformulier

Wanneer behandel ik niet?

 • Wanneer er vanuit de Plato eindtermen rode vlaggen, psychische of lichamelijke beperkingen zijn.  Eventueel  in duidelijke overeenstemming met behandelend arts, psycholoog of psychiater.
 • Wanneer je koorts hebt.

Twijfel je?

Vraag je je af of mijn behandelingen iets voor jou zijn? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Lees verder graag mijn Algemene Voorwaarden.