Praktijkinformatie

AstoniA
Brita Kunkeler
Waagdam 6
2361 CC Warmond

Email: brita@astonia.nl
Telefoon: +31 (0) 655755711 appen is het snelst

KvK: 27335719
BTW ID: 1978311B11

Openingstijden
Maandag en Dinsdag: 9:00- 17:30 uur
Woensdag t/m Vrijdag: 9:00- 17:00uur
Zaterdag: 9:00- 12:00 uur andere tijden in overleg.

 

Vergoeding zorgverzekeraars
Ontspannings massages worden niet vergoed door de aanvullende verzekeringen.

Ik ben aangesloten  bij de Beroepsverening VBAG de meeste aanvullende verzekering zullen de E.E.N. ® behandelingen deels vergoeden, dit heeft te maken met de verzekeraar en jouw aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om vooraf zelf te controleren of jouw verzekeraar vergoed en zo ja, tot welk bedrag per keer en per jaar. Dit om teleurstellingen te voorkomen. De volgende link laat zien welke verzekeringen wat vergoeden voor alternatieve geneeswijzen voor 2022. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen .   Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts om een afspraak te maken. De behandelingen van AstoniA gaan niet te kosten van het eigen risico. 

 

Klachten en geschillen
Mochten er onverhoopt dingen gebeuren die naar aanleiding van de behandeling zijn ontstaan hoor ik dit uiteraard graag. Ik hoop dan ook dat we er samen uit kunnen komen. Dit geldt alléén voor de E.E.N ®  behandeling.
Blijkt adat het anders te lopen, Via de website van de VBAG kan je geschillen via deze link https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/ gemeld worden. Meer informatie vindt u hier waar de klacht gedeponeerd kan worden bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir.

 

 

 

E.E.N.® behandeling boeken

Voor het boeken van een behandeling kun  je mij bellen of  een bericht sturen via het boekingsformulier .

 

Tarieven  voor de  E.E.N. ® behandelingen

Kennismaking telefonisch (20 min.)                                Gratis
Intakegesprek (90 min)                                                 € 120,00

Vervolgconsult (60 min)                                                €   85,00

Vervolgconsult (75 min)                                               € 100,00

Vervolgconsult (90 min)                                               € 120,00

Vervolgconsult (120 min)                                            € 130,00

Beeldbellen of een kort consult tot 30 min.               €   37,50

Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten.

 

Mocht je niet in staat zijn om naar de praktijk te kunnen komen, dan zoeken we naar een andere oplossing. Of ik kom langs of we kunnen beeldbellen. In geval van een afspraak of die niet door kan gaan lees hieronder bij betalingen.

Betaling
Ik geef alleen sessies op afspraak en tegen contante betaling, betaalverzoek of overschrijving. Je kunt helaas niet pinnen. Na ieder consult ontvang je een factuur. Tot 48 uur voor de geplande behandeling kan kosteloos worden afgezegd. Afzeggingen tussen 48- 24 uur zal er 50% van de kosten in rekening worden gebracht. Binnen 24 uur zal de volledige behandlngskosten in rekening worden gebracht.

Behandelovereenkomst
Voordat we overgaan tot behandeling zal er een intake formulier en behandelovereenkomst getekend worden. geef alleen sessies op afspraak en tegen contante betaling, betaalverzoek of overschrijving. Je kunt helaas niet pinnen. Na ieder consult ontvang je een factuur.

Bereikbaarheid
De praktijk is goed met openbaar vervoer, bus, bereikbaar. Met de auto, parkeren in de buurt is gratis.  Daar Google maps of andere navigatiesystemen je naar een verkeerd adres leiden zal ik bij de afspraak de juiste route en waar je kan parkeren en hoe je bij de praktijk kan komen.

LET OP: Momenteel is het lastiger om door Warmond te rijden ivm werkzaamheden aan de Heerenweg. Hou hier met de afspraak rekening mee. Vraag voor eventuele aanwijzingen om hier te komen.

 

Geen  douche en geen erotiek
Het maakt niet uit voor welke behandeling je komt maar er is geen gelegenheid om je voor of na te douchen.

De ontspanningsmassages van AstoniA  hebben niets met erotische massages te maken. Dat type massage zit niet in onze dienstverlening.

Heb je een vraag? Ik ontvang graag je bericht.

Met dank aan Karlijn Laurent Ruysch en Arno Reijnen voor de foto’s op deze website.