Holistische of Inzichtsmassage

Wil je balans ervaren in je lichaam en leven? Inzicht krijgen in wat je lichaam je laat zien en waar de wortel zit van je ongemak? Verlang je naar ontspanning van lichaam en geest? Het maakt niet uit wie of wat je bent en welke klacht je hebt. Graag kom ik in samenwerking met jou.

 

“Wat de reden ook is,
zorg er voor dat het lichaam zijn nodige ontspanning hervindt.”

 

De massages van AstoniA spelen hier op in. Hoe dat kan? Door de combinatie van passie voor massage en kennis van zowel anatomie, fysiologie, pathologie als alternatieve geneeswijzen. En dat altijd in samenwerking met degene die wordt gemasseerd.

Losse massages
In het algemeen wordt er gemasseerd vanaf een uur. Een kortere periode is in overleg mogelijk. Een inzichtsmassage duurt dus minimaal een uur tot  2 uur, afhankelijk welke inzichten naar boven komen. Mocht er een Inzicht komen dan kijken we samen wat daarvoor nodig is om hiermee om te gaan.  Je staat dus niet zomaar op straat omdat de wekker is afgegaan.

De aangegeven duur is puur voor de massage. De tijd voor uit- en aankleden is extra.

Intensief traject
Wil je graag bijvoorbeeld 5 keer achter elkaar komen, intensief om zo tot een doorbraak te komen, vraag dan naar de mogelijkheden. Ik doe je graag een aanbod op maat.

Tarieven
 Deze massages worden niet vergoed door de ziektekosten verzekeraars.