Inzichtsmassage

Wil je balans ervaren in je lichaam en leven? Inzicht krijgen in wat je lichaam je laat zien en waar de wortel zit van je ongemak? Verlang je naar ontspanning van lichaam en geest? Het maakt niet uit wie of wat je bent en welke klacht je hebt. Graag kom ik in samenwerking met jou.

 

“Wat de reden ook is,
zorg er voor dat het lichaam zijn nodige ontspanning hervindt.”

 

De massages van AstoniA spelen hier op in. Hoe dat kan? Door de combinatie van passie voor massage en kennis van zowel anatomie, fysiologie, pathologie als alternatieve geneeswijzen. En dat altijd in samenwerking met degene die wordt gemasseerd.

Losse massages
In het algemeen wordt er gemasseerd vanaf een uur. Een kortere periode is in overleg mogelijk. Een inzichtsmassage duurt dus minimaal een uur maar 1,5 of 2 uur kan ook. Dit spreken we vooraf af. In principe komt binnen de afgesproken tijd het gehele lichaam aan bod. Daarbij wordt gekeken wat nodig is. Komt er twee voor twaalf nog net iets aan het licht dan wordt hier nog naar gekeken en eventueel mee behandeld. Je staat dus niet zomaar op straat omdat de wekker is afgegaan.

De aangegeven duur is puur voor de massage. De tijd voor uit- en aankleden is extra.

Intensief traject
Wil je graag bijvoorbeeld 5 keer achter elkaar komen, intensief om zo tot een doorbraak te komen, vraag dan naar de mogelijkheden. Ik doe je graag een aanbod op maat. Een intensief traject duurt maximaal 2 maanden.

Tarieven
60 min  € 75,- | 90 min € 95,-
Intensief traject: afspraak op maat