Massages in Covid-19 tijd: 

In deze tijd hebben we voor een afspraak altijd telefonisch contact. Om te controleren of er geen COVID-19 gerelateerde klachten zijn:  zie het RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden Mochten er problemen zijn dan kan de behandeling niet plaats vinden.

Voor de massages geldt: Er zal met name rug, benen en voeten worden gemasseerd.

Unieke massages ter ontspanning van lichaam en geest

De massage die bij AstoniA gegeven wordt is een unieke, eigen versie van masseren die is ontstaan uit een optelsom van de opleidingen die ik heb gedaan en mijn levenservaringen. Je kunt hier meer over lezen op de pagina over mij.

De ervaring leert dat met een kinderlijk gemak blokkades opgelost kunnen worden met bestaande massagetechnieken gecombineerd met een intuïtieve component van voelen en luisteren wat er in het lichaam gebeurt. Het is een afwisselende ontspanningsmassage, variërend van stevige tot zachte strijkingen en draaiingen. Precies dat wat er nodig is om tot de diepste ontspanning te komen.

Graag ontmoet ik je om in samenwerking te komen in de massages. Hoe dan? Is dat nodig? Dit kan handig zijn. Jij ervaart je lichaam als de massage gegeven wordt. Tijdens de massage geef je aan of / en wat je ervaart. Op deze manier kan er snel ingespeeld worden op wat er in je lichaam gebeurt en kunnen we zien of we op de goede weg zitten. Ook krijg je hierdoor meer inzicht in de oorzaak van spanningen, blokkades of klachten. In deze samenwerking kunnen er soms wonderen ontstaan.

KENNISMAKINGSMASSAGE

Omdat massages heel persoonlijk zijn.

50-60 minuten | € 65,-

HOLISTISCHE/ INZICHTSMASSAGE

Een volledige massage voor ontspanning en inzicht.

Ook intensieve trajecten mogelijk. 

Vanaf 60 minuten |vraag naar de mogelijkheden

MASSAGE OP LOCATIE

Momenteel niet beschikbaar eventueel bij verzorgingshuizen als dit weer kan i.v.m. Covid-19

Prijzen op maat

Wanneer masseer ik niet?

  • Bij koorts en klachten van Corona.
  • Bij (uitgezaaide) tumoren.
  • Direct na een operatie.
  • Bij een wens van een erotische aard.

Twijfel je?

Vraag je je af of mijn massages iets voor jou zijn? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Lees verder graag mijn Algemene Voorwaarden.